Kunniakierros

Suomen Urheiluliitto uudisti Kunniakierroskeräyksen sääntöjä – Seuroille enemmän euroja.

Uudistetut Kunniakierros säännöt tuovat seuroille enemmän euroja. Esimerkiksi 3000 euron keräyssummasta seura saa 65%! Uskon, että nyt ne seurat jotka ovat tehneet lähelle 3000 euroa lähtevät nyt tavoittelemaan 65% seuraosuutta.

Sääntömuutos koskee lähinnä KK- keräyksen jakoperusteiden muutosta – seuroille, eli seurat sääntömuutoksesta hyötyvät eniten!

Kunniakierros asia seurassa kannattaa ottaa puheeksi heti vuoden alussa ja nimetä vastuuhenkilöt.  Seuran KK- keräyksen vetäjän–vetäjien nimeäminen seuralle on ensimmäinen asia ja sitten mietitään ketä muut keräyksen vastuuhenkilöt ovat.

Sitten vain seuran KK- ilmoittautumisen lähettäminen, joka olisi hyvä tehdä mahdollisimman pian. Yksi ilmoittautumisen takaraja on maaliskuun loppuun mennessä.

Nämä asiat ovat jokaiselle KK- keräyksen järjestäneelle seuralle hyvin tuttuja, näistä asioistahan seuran KK- projekti vuosittain liikkeelle lähtee.

Sääntömuutoksen yhteydessä myös alin laskutettava tuki summa muuttui 12 eurosta 15 euroon. Uskon, että tukisumman korotus ei kuitenkaan ole kenellekään kynnyskysymys lähteä tukemaan seuran Kunniakierros keräystä!

Nyt eletään tammikuun puolen välin aikoja. KK- materiaali postitetaan piireihin viikolla 4. Otamme piirin seuroihin yhteyttä tammi - helmikuun aikana ja sovimme seurakäynneistä.  Tarkoitus on, että järjestämme myös ns. aluetilaisuudet Oulussa ja piirin eteläosassa.

Tilaisuuksiin toivomme monen seuran osallistumista.  2 – 5 henkilöä/seura.

Kunniakierroksen säännöt, ilmoittautuminen ja tallentamisen ohjeet löytyy KK- linkistä Suomen Urheiluliitto/Kunniakierros. www.kunniakierros.fi

 

ilmoittautuminen: http://www.yap.fi/kukitus/suljilm.asp

 

Parhain KK- terveisin,

Kalevi Tervo 0440 284 074

Yrjö Kelhä 040 588 3894