Yleisurheilun tähti- ja juniorileiri 13.-15.11.2020.

27.10.2020

Lapin urheiluopisto järjestää yleisurheilun tähtileirit yli 15-vuotiaille ja juniorileirin 9-15-vuotiaille 13.-15.11.2020 Rovaniemellä. Koronatilanne on tällä hetkellä täällä Rovaniemellä sen verran rauhallinen, että voimme pitää leirin kyseisenä ajankohtana tämän hetkisten tietojen mukaan. Leirillä luonnollisesti noudatetaan kaikkia koronaan liittyviä ohjeistuksia ja pyritään käytännön järjestelyillä huomioimaan ettei tule tarpeettomia kohtaamisia esimerkiksi muiden lajien kanssa. Ruokailut on porrastettu niin ettei ruokailutilassa ole ruuhkia.

Leirille on tulossa valtakunnan terävintä kärkeä sillä tämän hetken Suomen nopeimman naisen Lotta Kemppisen valmentaja Mervi Brandenburg tulee vetämään pikajuoksuleirin. Heitoissa Anssi Mäkinen jatkaa entiseen malliin (kuula, kiekko ja moukari) ja seiväshyppyvalmentajaksi olemme saaneet tällä kertaa Mikko Latvalan Kuortaneelta. Pituus- ja 3-loikkaa tulee vetämään Jari Kataja Janakkalasta (mm. Ilkka Alinguen valmentaja).

Mervi Brandenburg tulee kertomaan Lotta Kemppisen harjoittelusta ns. yleisöluennolla eli niin valmentajille kuin urheilijoillekin on täällä hyvää tietoa saatavilla pikajuoksuista.

Juniorileirillä valmentajina toimivat Reijo Jokinen ja Esa Valaja. Heidän lisäkseen leiriharjoituksia tulevat vetämään myös tähtileirivalmentajat eli todella tasokasta valmennusta on nyt saatavilla junioreille. Juniorit tuttuun tapaan osallistuvat leirillä useisiin eri lajeihin, mutta useissa harjoituksissa voi valita kahdesta vaihtoehdosta toisen eli jonkin verran on myös valinnanvapautta.

Ilmoittautuminen leirille tulee tehdä maanantaihin 2.11.2020 mennessä. Leirihinnat ovat seuraavat:


  • pelkkä valmennus 75€/hlö
  • valmennus + ruokailut 110€/hlö (pe päivällinen, la lounas + päivällinen, su lounas)
  • valmennus + majoitus täysihoidolla Sporthotellissa 215€/hlö (pe päivällinen, la aamupala-lounas-päivällinen, su aamupala-lounas)
  • henkilökohtaiset valmentajat ja huoltajat: majoitus täysihoidolla Sporthotellissa 145€/hlö


Tässä suorat linkit lisätietoihin ja ilmoittautumiseen:


Ystävällisin terveisin,


Susanna Parkkisenniemi

Yleisurheilun lajivastaava

+358 401971396

susanna.parkkisenniemi@santasport.fi